Over ons

Over ons

Ons ontstaan

"Je maakt impact op mijn mensen en op mijn business, it sticks". Deze uitspraak van een van onze klanten vormde de basis voor onze bedrijfsnaam: Business Impact Training.

Ons team

Al snel bleek dat de spreiding van onze trainers over Europa een unieke kracht met zich meebrengt: kennis van de verschillende culturen, "native speakers" die allen ook uitstekend het Engels beheersen. Daardoor kunnen we middelgrote en grote organisaties op maat bedienen. Coördinatie en afstemming kunnen wij zowel centraal als lokaal, trainen en coachen doen we internationaal.

Onze merkwaarden; wat maakt ons uniek?

Of het nu gaat om een organisatie-, team- of persoonlijke ontwikkeling, we ondersteunen in het vinden van nieuwe wegen om optimale Business Impact te bereiken. Wat ons als collega's binnen BIT bindt zijn onze waarden, die u in onze dienstverlening voortdurend zal herkennen.

1. Meetbare business impact als resultaat:

Wij maken de resultaten van onze interventies concreet. Of het nu gaat om gedrags- of attitudeverandering, verbetering van de klant- of medewerkertevredenheid of toegenomen vaardigheden. We maken gezamenlijk de link naar uw bedrijfsresultaten! Welke partner heeft u eerder bewezen dat te kunnen?

Wij nemen onze verantwoordelijkheid zeer serieus. Contentieus werken we aan de bijdrage die we u en uw organisatie moeten bieden. Dat verwachten we anderszijds ook van u. Wie dient welke inspanning te leveren om de interventie tot een succes te brengen? U kunt onze kennis en ervaring inzetten, u kunt niet uw verantwoordelijkheid aan ons delegeren!

2 Confrontatie:

Wij zijn experts in gedragsverandering. We houden organisaties en mensen de spiegel voor. Wij zijn geen docenten die vertellen hoe de wereld in elkaar steekt, we zijn gedragstrainers en confronteren deelnemers met de (bij-)effecten van hun gedrag. 

3. Positieve attitude:

We kijken naar talenten en kansen! We beseffen ons terdege dat overtuigingen en aannames snel tot interpretaties leiden en het beeld kleuren. Toch zeggen wij altijd  <ja> tegen de persoon, ook al zijn we het inhoudelijk niet helemaal eens. Mensen voelen rapport doordat we open staan voor andere opinies. We luisteren en bevragen, zonder vooroordeel over goed of fout. Door dit voorbeeldgedrag helpen wij anderen ook bewuster te worden van het effect van het eigen gedrag. Een innerlijke positieve drive is voor ons de basis!   

Blogs

Geïnteresseerd in onderwerpen die je dagelijks tegenkomt in Leiderschap, Management, Sales, Retail en High Performance? Lees verder of abonneer je op de nieuwsbrief.

Trainers & Consultants

Het internationale team van Business Impact Training bestaat uit gedrag coaches op het hoogste niveau! Al onze trainers en consultants hebben dezelfde didactische opleiding voltooid en initiëren effectieve gedragswijzigingen en business impact!