MASTERCLASS LEIDERSCHAP VOL BOERENWIJSHEDEN

MASTERCLASS LEIDERSCHAP VOL BOERENWIJSHEDEN

Hoe maak je van jouw organisatie een High Performance Organisatie?

Welke leider voelt nu niet de drang om boven iedere vorm van middelmaat uit te steken en het beste uit haar of zijn organisatie te halen? Hoe kan je driesterrenrestaurant De Librije, met haar ongelooflijke fascinatie voor perfectie, gebruiken als metafoor voor succesvol leiderschapsgedrag? Wat kun jij als leider doen om jouw organisatie dagelijks op het allerhoogste niveau te laten presteren, met aandacht voor iedere detail?

Deze Masterclass Leiderschap vol Boerenwijsheden wordt georganiseerd voor alle leiders die daar het fijne van willen weten!

De Librije als Learning Centre

Restaurant De Librije heeft al vele gasten mogen ontvangen en met plezier opent ze deze keer haar deuren als ‘learning centre’ voor relaties van Business Impact Training. Hoe gebruik je de “best practices” van de High Performance Organisatie in de eigen omgeving?  Graag nodigen we je uit om, onder leiding van Tjeerd den Boer, partner van Business Impact Training en auteur van het boek Boerenwijsheden, uitgedaagd te worden op de details in jouw leiderschapsgedrag die het verschil maken tussen goed en High Performance.Verbeter de performance van je organisatie, investeer in jezelf

Als ervaren trainers en coaches voor professioneel Nederland en daarbuiten weten wij als geen ander dat leiderschap gelijk staat aan topsport. Je moet belangen van alle stakeholders in het oog houden, de strategie bepalen en iedereen proactief, betrokken en tevreden houden in dat proces.

Speciaal voor onze relaties geven we deze gratis Masterclass Leiderschap vol Boerenwijsheden. Gun jezelf een positief kritische blik op jouw persoonlijke ontwikkeling als leider. Reflecteer op het groeipotentieel van de mensen voor wie jij verantwoordelijk bent. En ga deze ochtend in een groep leiders pragmatisch aan de slag met direct toepasbare tools aan de hand van vaak voorkomende praktijksituaties. Je wordt – als een ware topsporter – uitgedaagd om jezelf en daarmee je organisatie iedere dag 1% te verbeteren.Datum & locatie

Dinsdag 28 januari of 11 februari 2020. van 9.30 – 15.30 uur *

 (*) Gezien de reeds getoonde belangstelling is je deelname pas definitief na bevestiging van onze kant.

Locatie
Restaurant De Librije
Spinhuisplein 1
Zwolle