Sales Training

Sales Training

Sales als topsport

Zoals topsporters iedere dag trainen om zich op het beslissende moment te onderscheiden van de concurrentie, zo moeten wij onszelf blijven trainen in de verkoopvaardigheden. In deze sales training leiden we jou met praktische middelen door alle fasen van het commerciële proces. 

Professioneel verkopen

Laten we eerlijk zijn, de meeste organisaties ervaren dat commerciële resultaten moeilijker te behalen zijn dan voorheen. Nieuwe marktwerkingen, langere beslissingstermijnen, een verschuivende onderhandelingsbalans zijn voorbeelden van de complexe commerciële omgeving. Effectiviteit in commercie is een kwestie van een gedisciplineerde mindset en een goede beheersing van het gedrag!


"Kortom, de werkomgeving van commerciële medewerkers is gecompliceerder dan ooit tevoren."

Business Impact Training


Een gedegen product- en marktkennis is zeer belangrijk, maar dit alléén is niet voldoende om succesvol te zijn als verkoper. De commerciële medewerker van vandaag dient ook qua gedrag een topprofessional te zijn en over uitstekende verkoopkwaliteiten te beschikken.In onze sales trainingen kunnen alle aspecten van het verkoopvak aan de orde komen: van acquisitie tot 'het sluiten van de deal'. De stijl en aanpak van de sales training is altijd veeleisend en zal confronterend zijn. “Wie slap traint, kan nooit scherp zijn in de wedstrijd” is een begrip in de sportwereld. Uw commerciële medewerkers zullen al na de eerste trainingsdag scherper in de markt staan!


Aan de slag?

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je graag met ons aan de slag? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en een van onze partners neemt contact op. 

Contactformulier