Management Training: Startende Manager

Management Training: Startende Manager

Gefeliciteerd! Jij hebt als startende manager de eerste leidinggevende stappen binnen je organisatie gezet. Of je hebt promotie gemaakt en geeft nu leiding aan je voormalige collega’s. Een prachtige prestatie waar je een tijd lang naar toe hebt gewerkt.

Groeien als manager

En nu wil jij je verder ontwikkelen in deze nieuwe rol. Zoek je naar een stevige basis om effectief leiding te geven? Wil je weten hoe je je nieuwe taak en verantwoordelijkheden praktisch vorm kan geven? En wil je leren hoe jouw unieke kwaliteiten de basis zijn bij het aanleren van effectief nieuw gedrag voor deze functie?

De driedaagse training Startende Manager helpt je hierbij. Stap voor stap. Heel pragmatisch. Met veel oefenen, praktische tools en persoonlijke eye-openers. Bovenal, vol impact. Op jouw persoonlijke groei, op groei in je team én meetbare bedrijfsresultaten. Want je wilt van hard werken naar de ander motiveren. Van de kar trekken naar delegeren. Waarom? Om jezelf, je team en het bedrijf te laten groeien.

Voor wie is deze management training?

Deze training is voor managers die net voor het eerst manager zijn geworden, managers die nog niet zo lang in hun rol zitten en managers die graag de basis op orde willen hebben.


Wat mij het meest aansprak in deze training is het feit dat het echt gericht is op de startende manager. Er zijn managementtrainingen genoeg. Maar een training die vanaf 0 begint, die vond ik alleen bij Business Impact Training.

Jos Oomen

Jos Oomen Manager Commerciële Binnendienst bij H.S.B. HAAFTEN


Wat leer je tijdens de management training?

Na deze training:

 1. Heb je inzicht in je eigen gedrag en hoe dat je omgeving beïnvloedt.

 2. Kan je effectief communiceren met je medewerkers.

 3. Ga je werkzaamheden efficiënt inrichten en je tijd effectief managen.

 4. Kan je delegeren.

 5. Ga je mensen aansturen en inzetten op basis van hun talent.

 6. Kan je constructief feedback geven; zowel positief als negatief.

 7. Beheers je de wijze waarop je met ongewenst gedrag omgaat.

 8. Kan je je team coachen op gedrag en doelen.

 9. Is (leuke en minder leuke) beslissingen communiceren een eitje.

 10. Weet je hoe je pro-actief kunt beïnvloeden naar boven.


Hoe werken we?

Deze management training bestaat uit gefaseerde programma's waarin circa één trainingsdag per 3 à 5 weken plaatsvindt. In de periode tussen trainingsdagen in ga je met gerichte, zelf geformuleerde opdrachten aan de slag om de getrainde vaardigheden in praktijk toe te passen en de impact te ervaren. Dit doen we door middel van:

 • 5 minuten voorbereiding;
 • 10 minuten praktijksimulatie;
 • 25 minuten feedback en 'intrainen' nieuw gedrag;
 • 40.000 minuten toepassen in de praktijk.

Dagelijkse toepassing van de management training

In de dagelijkse toepassing ervaar en leer je vooral de stap van theorie naar praktijk en de inbedding in de context van de eigen werkomgeving.


Wil je eerst graag kennismaken met de trainer?

Wil je weten of dit programma matcht met jouw doelstellingen neem dan gerust contact op voor een intakegesprek via het contactformulier of met Eveline de Jong.

Contactformulier