Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
Business Impact Training
 
 
 
     Nieuwe open trainingen na de zomer     
     augustus 2019     
 
Nieuwe open trainingen na de zomer
 
 
Na de zomer starten wij weer met onze open trainingen. Compacte trainingen die je helpen om succesvoller gedrag te laten zien als Directeur, (startende) Manager of in je Commerciƫle handelen.
 
 
 
Trainingen met impact
 

Zoals je al hebt mogen ervaren maken onze trainingen veel impact. Naast het feit dat je met nieuwe vaardigheden aan de slag gaat, word je ook op ‘overtuigingsniveau’ geraakt. Dit zorgt ervoor dat je daadwerkelijk voor de lange termijn succesvoller gedrag laat zien. Tenslotte gaat een leidinggevende niet loslaten als zijn/haar overtuiging is dat hij/zij het toch echt het beste zelf kan en ga je een onderhandeling niet zelfverzekerd in als je overtuiging is dat onderhandelen ongemakkelijk is. De nieuwe vaardigheden gaan je pas echt helpen als je ook de juiste overtuiging daarbij hebt.

 
Leerdoelen 2019/2020
 

In de bijlage vind je de verschillende brochures van onze open trainingen. Welke leerdoelen heb jij jezelf gesteld voor 2019/2020? Of wellicht heb je iemand in je team waarvoor een training waardevol kan zijn?

 
De startdata zijn als volgt:
 
Verkoop/commercie 16 oktober 2019
Startende manager 24 september 2019
Management 30 september 2019
Onderhandelen 1 oktober 2019
 
Meer informatie en brochures
 

Meer informatie en brochures over de verschillende trainingen vind je op onze website, via onderstaande linkjes kom je direct op de juiste pagina terecht waar je ook de brochure kunt downloaden.

 
Contact
 

Mocht je meer willen weten over een van deze trainingen, of zit je met een ander ontwikkelvraagstuk en wil je even sparren, neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groeten van het hele BIT NL Team,
Rob, Tjeerd, Jan, Antonie, Eveline, Liesbeth, Judith en Ilse

 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Mail ons Direct naar contact
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen