Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
Business Impact Training
 
 
 
     Bevestiging aanmelding Masterclass Leiderschap vol Boerenwijsheden in de Librije     
     augustus 2019     
 
Bevestiging aanmelding Masterclass Leiderschap vol Boerenwijsheden in de Librije
 
 
Met veel plezier bevestigen wij jouw deelname aan de Masterclass. Je bent van harte welkom op dinsdag 10 september. We ontvangen je graag tussen 9:15 en 9:30 uur in Restaurant De Librije, Spinhuisplein 1 te Zwolle. Om 9:45 uur starten we met het programma.
 
 
 
Exclusieve Masterclass
 

We verwelkomen je graag bij deze exclusieve Masterclass waarop Tjeerd den Boer, partner van Business Impact Training en auteur van het boek Boerenwijsheden, jou meeneemt langs details in leiderschapsgedrag die het verschil maken tussen goede en echte High Performance! 

 
 
 
 
Verbeter de performance van je organisatie, begin bij jezelf...
 

Excellente prestaties vragen om excellent managen van de organisatie. Uiteraard gaan anderen geen high performance gedrag vertonen als voorbeeldgedrag ontbreekt bij de leiders. Weet je eigenlijk hoe men naar jouw leiderschapsgedrag kijkt?

Om hierin meer inzicht te krijgen geven wij je graag toegang tot een 361 analyse voor Boerenwijze leiders waarin jouw leiderschapskwaliteiten worden vertaald naar 7 smaken. Een dezer dagen ontvang je een e-mail met een link. Wij verzoeken je de vragenlijst in te vullen. Dit zal circa 15 minuten in beslag nemen. nadat je de vragenlijst hebt afgerond, word je verzocht om minimaal 6 respondenten uit te nodigen die een beeld kunnen schetsen van jou als leider. Denk hierbij aan medewerkers, management, directieleden, Raad van Bestuur leden, klanten, etcetera. 

Deze respondenten krijgen dezelfde vragenlijst, alleen dan gericht op jou. Nadat alle respondenten de vragenlijst hebben ingevuld, of na het verlopen van de einddatum voor respondenten, zijn de resultaten zichtbaar en komt er een rapportage over jouw Boerenwijze leiderschap. Om het hele proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen, is het erg belangrijk om de einddata goed in ogenschouw te nemen. Einddatum voor jezelf: 31 augustus 2019. Einddatum voor de respondenten: 7 september 2019

Jouw respondenten krijgen vanuit het 361 platform een uitnodiging voor de 361 analyse met een link om in te loggen. Je hebt de mogelijkheid om in die e-mail eigen tekst erbij te plaatsen zodat je het verzoek persoonlijker kunt maken. In elk geval is het van belang de respondenten te informeren over hun einddatum. Daarnaast is het verstandig om jouw respondenten te vragen om (voor de zekerheid) hun spambox in de gaten te houden; soms verdwijnt een mailtje van ons daarin. 

 
 
  Quote  
 
Durf van de weg af te gaan    "
 
Jonnie Boer - driesterrenchef De Librije
 
 
 
 
 
 
 
Het boek Boerenwijsheden
 

Boerenwijsheden is geen typisch managementboek, maar gaat over 25 jaar Boerenwijsheden die zich in de Librije, een High Performance Organisatie, bewezen hebben.

Om de exceptionele prestaties te begrijpen moet je de sfeer achter de schermen van De Librije proeven en in je opnemen. Boerenwijsheden brengt je dichterbij dan ooit.

 
Meer informatie over het boek
 
Routebeschrijving & annuleringskosten
 

We kijken uit naar je komst en zien je graag dinsdag 10 september! Via de button hieronder vind je de routebeschrijving naar de Librije in Zwolle.

De Librije ligt op 150 meter loopafstand van parkeergarage ‘Het Noordereiland’ en op 250 meter van parkeergarage ‘De Diezerpoort’.  

 
Routebeschrijving naar de Librije
 

Overigens hoef je op de dag geen lunchpakket mee te nemen. De lunch bereid je zelf in Librije’s Atelier met de overige deelnemers.  We wensen je buitengewoon veel plezier en inspiratie!

PS Gezien het geringe aantal beschikbare plaatsen en de kosten die er voor deze dag gemaakt worden willen we je er graag op attenderen dat een persoon die niet kan deelnemen, ondanks eerdere bevestiging, een bedrag van €100,- annuleringskosten betaalt. Dit bedrag zullen wij doneren aan een goed doel.

 

Met vriendelijke groet,

namens het team van Business Impact Training
Judith Swart

Contact:
js@bitraining.nl
+31 6 41 82 80 20 

 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Mail ons Direct naar contact
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen