Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
Business Impact Training
 
 
 
     Exclusief voor jou: Business Impact Campus     
     november 2016     
 
Exclusief voor jou: Business Impact Campus
 
 
In het verleden heb je training bij ons gevolgd en de inhoud daarvan heb je trouw toegepast. Maar in de waan van de dag zakken die kennis en vaardigheden toch weer wat weg. Daarvoor hebben wij nu een oplossing: de Business Impact Campus!
 
 
 
Wat is de Business Impact Campus?
 

De Business Impact Campus is DE plek om te blijven leren, te blijven ontwikkelen en om geprikkeld te worden om iedere dag 1% beter te worden dan de dag ervoor. Wat heb je daarvoor nodig? Goede quotes, inspirerende filmpjes, concrete tips & tricks en reminders over de inhoud van onze trainingen die je motiveren om aan de slag te gaan.

 
Hoe werkt de Business Impact Campus?
 

De Business Impact Campus is een besloten LinkedIn groep, waartoe alleen (voormalig) deelnemers aan Business Impact trainingen toegang krijgen nadat ze daarom vragen. Het lidmaatschap is gratis. Regelmatig posten we updates met prikkelende reminders  en praktische tips om je te ondersteunen in jouw dagelijkse praktijk. Je krijgt automatisch bericht als er nieuwe berichten in de groep te vinden zijn. Daarnaast nodigen we je van harte uit om contact te leggen met andere deelnemers in de groep, zodat we ook elkaar kunnen inspireren! 

 
 
 
Lees meer
 
 
  Quote  
 
Ik hoor en ik vergeet, ik zie en ik onthoud, ik doe en ik begrijp   "
 
Conficius
 
 
 
 
Klik hier om je aan te melden als lid van de Business Impact Campus
 
Tot slot
 

Zijn er onderwerpen die je graag op de Business Impact Campus behandeld zou willen zien? Loop je tegen specifieke problemen aan in je werk? We horen het graag op info@businessimpacttraining.nl! Dan nemen we dit mee in de inhoud van de Campus.

Tot ziens op de Business Impact Campus!

 
 
 
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op LinkedIn Mail ons Direct naar contact
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan af.
 
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen