Leer effectief onderhandelen

Wat is de juiste mindset voor een succesvolle onderhandeling? Op welke manier creëer je de beste win-win situaties. Dit delen we graag tijdens deze masterclass onderhandelen.

We laten je zien welke gedragsstijl wanneer effectief is en op welke manier je van weerwoord een kans maakt. Daarnaast geven we direct toepasbare tips en tools aan de hand van voorkomende praktijksituaties bij onderhandelingen. Op deze dag komen verschillende herkenbare situaties voorbij en geven we je veel ideëen om beste uitkomsten uit onderhandelingen te halen, voor beide partijen.

Deze masterclass is interactief, staat bol van praktische voorbeelden, herkenning en is een uitgelezen mogelijkheid om je onderhandel skills, zowel zakelijk als privé, een boost te geven.

Tijdens deze masterclass leer je

  • Effectieve methodes om betere resultaten voor beide partijen te halen
  • Succesvol reageren en sturen in verschillende bekende (praktijk)situaties
  • Inspelen en sturen van verschillende gedragsstijlen om betere resultaten te bereiken

“Creëer win-win situaties en haal een betere marge uit je onderhandelingen”
Datum: Woensdag 26 mei
Tijd: 13:30 – 17:00 uur
Locatie: Van der Valk Apeldoorn
Adres: Landgoedlaan 26, 7325 AW, Apeldoorn


Datum: TBA
Tijd: TBA

Locatie: Porsche Center Heteren
Adres: Ressenerbroek 2 6666 MR, Heteren


Deelname aan de masterclass onderhandelen is gratis. Aansluitend aan de ochtendsessie en voorafgaand aan de middagsessie ben je van harte uitgenodigd voor de lunch.

Een uitstekende masterclass die je net even die extra handvatten geeft om je verder te helpen in je onderhandelingsgesprekken. Leuke kandidaten en erg herkenbaar verteld. Aanrader!
Karin Engelen

Exclusief voor onze deelnemers aan de masterclass 

Na elke sessie kun je je vergapen aan nieuwe en oude Porsches tijdens de rondleiding achter de schermen bij Porsche Center Heteren en het Porsche Classic Center, waarbij eigenaar Mark Wegh de geheimen van zijn succes met je deelt.

Toch niet helemaal wat je zocht?

Is de masterclass toch niet helemaal wat je zocht? Dat kan, bekijk ons overige aanbod voor een geschikte masterclass.

Bekijk hier andere masterclasses voor 2021