Hoe smaakt het succes van morgen?

Hoe smaakt het succes van morgen?

Boerenwijsheden uitgelegd tijdens Tech Data event

Tijdens hun event 'The Taste of Tomorrow' van 12 april heeft Tech Data aan 3000 bezoekers laten zien hoe zij wil transformeren in een High Performance Organisatie. Onze eigen Tjeerd den Boer heeft tijdens dit event gesproken en gedeeld hoe sterrenrestaurant de Librije al jaren een succesvolle High Performance Organisatie is.

Een kijkje in de keuken

Aan de hand van het boek 'Boerenwijsheden', dat Tjeerd samen met Niels van Rees schreef over het succes-DNA van de Librije, nam Tjeerd de 3000 genodigden van Tech Data vanuit een managementperspectief mee naar de basis van dit succes. Als kers op de spreekwoordelijke taart waren Jonnie en Thérèse Boer ook bij dit event aanwezig en deelden zij hun verhaal vanuit de dagelijkse praktijk van de Librije, daarmee de aanwezigen een letterlijk kijkje in de keuken gevend.

Lees hier het verslag van dit event.

Het geheim van de Librije ontrafeld

Ook leren hoe je een High Performance Organisatie kunt worden? In ons e-book 'Boerenwijsheden' krijg je een voorproefje van het gehele boek. Laat hieronder je mailadres achter en ontvang het gratis in je inbox!

Ja, ik ontvang graag het gratis e-book 'Boerenwijsheden'